Sander Rademakers

Enthousiasme

Ik ben Sander Rademakers en heb het mooiste beroep wat er is, ik ben makelaar! Het is een uitdagend vak, geen werkdag is hetzelfde, ik ontmoet steeds nieuwe mensen, kom in de meest verrassende woningen en de bemiddeling tussen verkopers en kopers is steeds weer anders.

Uitdaging

De uitdaging om verkopers en kopers op één lijn te krijgen is voor mij een grote motivatie. Makelaardij gaat maar voor een klein deel om het verkopen van beton en stenen, het draait namelijk vooral om het verkopen van een thuis. Verkopers laten de woning waar ze jarenlang met plezier in hebben gewoond achter zich en kopers beginnen weer aan een nieuw hoofdstuk. Het zorgen dat dit proces zo soepel mogelijk verloopt geeft mij voldoening en een gevoel van trots. Ik ben enthousiast over iedere woning, of een woning nou groot, klein, gedateerd of gemoderniseerd is, er is altijd een koper voor te vinden.

Motivatie

Ik ben gestart in de makelaardij met het doel om het beter te doen dan andere makelaars. Ik zorg voor optimale bereikbaarheid (6 dagen per week van 8:00 tot 18:00), ga voor 100% klanttevredenheid en zet vaak een paar stappen extra om dit te realiseren. Ik geloof in een aanpak waarbij het doel van de klant centraal staat.

Werkgebied

Mijn werkgebied: ik ben voornamelijk actief in Roosendaal en Oudenbosch met alle dorpen daar omheen zoals: Wouw, Nispen, Oud Gastel, Zegge, Hoeven en Bosschenhoofd.

Werkwijze

Ik werk volgens een aantal vaste waarden:

Full service, ik doe het goed en volledig of ik doe het niet. Verkopers worden volledig ontlast.
No cure no pay, je schakelt mij in om je woning te verkopen, daarvoor betaal je pas bij de notaris.
Presentatie, volledige vermelding van de woning op bijvoorbeeld Funda, dus inclusief alle foto’s en kenmerken.
Maximaal resultaat bij onderhandelingen, zo verdien ik mijzelf vaak terug.
Lage opstartkosten maar toch een professionele presentatie van de woning.

Meer over de verkoop van je woning

Een klik

Erg belangrijk bij het kiezen van een makelaar is dat het moet klikken, om erachter te komen of dit zo is kun je een vrijblijvende afspraak met me maken. Ik kom dan langs, leg uit wat mijn werkwijze is en verzorg gelijk een gratis waardebepaling. Je kunt vrijblijvend contact met mij opnemen of laat je telefoonnummer achter dan bel ik je zo snel mogelijk terug.

Neem contact op