Mijn favorieten

Aankoopbemiddeling, je droomwoning gevonden, en nu?

Je bent verliefd geworden op de woning maar het is heel belangrijk dat je tijdens de aankoop je verstand blijft gebruiken.
Of je nu een starter ben of al vaker een woning hebt gekocht, het blijft een spannend proces.

Begeleiding
Ik kan je begeleiden door het gehele proces, van het opvragen van aanvullende stukken tot het controleren van de uiteindelijk opgestelde notariële akte.
Ik ga mee naar bezichtigingen, geef adviezen, samen bepalen we een openingsbod en uiteindelijk zorgen we voor een scherpe aankoopprijs.

Een slimme investering
Ben je van plan om een woning te kopen?
Veel mensen denken dat het inschakelen van een aankoopmakelaar een overbodige luxe is, maar vaak worden er bij bezichtigingen zaken over het hoofd gezien en ook de onderhandelingen zijn een vak apart.
Een goede aankoopmakelaar verdient zichzelf altijd terug en behoed je voor een miskoop.

Tarieven
De kosten voor de aankoopbegeleiding is een vast bedrag, ik werk niet met percentages. Zo is het vooraf duidelijk wat de kosten zijn en kom je niet voor onaangename verrassingen te staan. Ik werk voor een scherp tarief, neem voor een prijsopgave telefonisch contact met mij op of vul het contactformulier in. 

Werkgebied
Ik ben voornamelijk actief in Roosendaal en Oudenbosch met alle dorpen daar omheen zoals: Wouw, Nispen, Oud Gastel, Zegge, Hoeven en Bosschenhoofd.

Gratis advies
Voordat je mij inschakelt kun je me vrijblijvend om een eerste gratis advies vragen. Alle vragen zijn welkom! Aarzel dus niet en neem telefonisch contact met mij op (0165 201096) of laat je telefoonnummer achter dan bel ik je binnen 2 uur.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring