Beschrijving

Deze zeer ruime hoekwoning is gelegen op een prachtige kindvriendelijke locatie in een rustige straat. Aan de voorzijde kijk je uit over een groene speeltuin met daarachter de gelegen basisschool. De woning beschikt over 4 slaapkamers, een zeer ruime woonkamer met uitgebouwde keuken en een mooi aangelegde achtertuin met overkapping.

Bijzonderheden:
- de heerlijk kindvriendelijke ligging
- de uitgebouwde keuken waardoor een zeer ruime woonkamer is ontstaan
- 4 slaapkamers met daarnaast een wasruimte
- uitstekende staat van onderhoud
- geheel voorzien van kunststof kozijnen
- vloerverwarming in woonkamer en keuken


Indeling begane grond:
Hal/Entree:
De entree geeft toegang tot de woonkamer, de meterkast, de trapopgang naar de eerste verdieping en het toilet.

Woonkamer:
De zeer ruime woonkamer geniet van veel lichtinval, heeft een oppervlakte van ca. 33 m2 en is voorzien van een sfeervolle haard.
De woonkamer geeft toegang tot de open keuken en de trappenkast.

Woonkeuken:
Deze open keuken biedt veel ruimte, naast het keukenblok in L vorm is meer dan voldoende plaats voor een grote eettafel. De lichtkoepel zorgt voor veel lichtinval waar je ook in de woonkamer plezier van hebt. Het keukenblok is voorzien van een barretje en de volgende inbouwapparatuur: een koelkast, vriezer, vaatwasser, dubbele rvs spoelbak, 4 pits gas kookplaat en een afzuigkap. Middels de dubbele tuindeuren is de achtertuin te bereiken.

Indeling tweede verdieping:
Overloop:
De overloop biedt toegang tot 3 slaapkamers, de vaste kast, de badkamer en de trapopgang naar de tweede verdieping.

Slaapkamers:
Slaapkamer 1 is gelegen aan de achterzijde van de woning, is voorzien van een rolluik, heeft een oppervlakte van ca. 12 m2 en biedt toegang tot het dakterras. 
Slaapkamer 2 is ook gelegen aan de achterzijde van de woning, is ook voorzien van een rolluik en heeft een oppervlakte van ca. 5 m2.
Slaapkamer 3 is gelegen aan de voorzijde van de woning en heeft een oppervlakte van ca. 12 m2.

Badkamer:
De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een douche in bad, een toilet en een wastafelmeubel.

Indeling tweede verdieping:
Voorzolder:
De voorzolder biedt toegang tot slaapkamer 4, de wasruimte en de berging.

Slaapkamer 4: 
Deze ruime slaapkamer is voorzien van een dakkapel, geniet van veel lichtinval en heeft een vloeroppervlakte van ca. 12 m2.

Wasruimte:
Deze wasruimte is voorzien van een dakkapel en dient als opstelplaats voor de wasmachine, droger en de cv ketel.

Berging:
De ruime bergruimte wordt gebruikt als logeerkamer en is voorzien van een dakraam. 

Tuin:
De achtertuin is voorzien van een zijpoort, gelegen op het Zuidwesten, grotendeels bestraat en voorzien van een overkapping en een schuurtje met overkapping. De oppervlakte van de gehele tuin is ca. 70 m2.
De voortuin is gelegen op het Noordoosten en heeft een oppervlakte van ca. 30 m2.


Deze verkoopdocumentatie is vrijblijvend, informatief en wijzigingen zijn voorbehouden. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend en zij dient slechts te worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken