Beschrijving

Een gelijkvloers appartement in het centrum van Etten-Leur is moeilijk te vinden. Dit appartement staat nu te koop en is voorzien van 2 slaapkamers en een ruime woonkamer met open keuken. Het mooiste van het appartement is misschien nog wel het uitzicht, de foto's spreken voor zich! Je woont hier midden in het winkelcentrum van Etten-Leur, alle winkels, de bioscoop en de gezellige terrassen zijn op loopafstand van het appartement aanwezig. Moet je een keer de deur uit dan is er een busstation op 2 minuten lopen en het NS station ligt op maar 5 minuten fietsen.

Bijzonderheden:
- gelijkvloers wonen
- prachtige locatie in een zeer net complex
- de prachtige binnentuin
- moderne bouw (ca. 2004)
- ruim balkon op het Zuiden van ca. 13 m2.
- servicekosten € 146,-

Indeling entree van het complex:
Bellentableau en brievenbussen, trapopgang en lift naar de appartementen. Voor het afval is er een aparte ruimte waar je je vuilniszak in een perscontainer kunt gooien.

Binnentuin:
Als je met de trap of de lift naar boven gaat kom je uit op een prachtige binnentuin. Deze tuin is parkachtig aangelegd en is prachtig onderhouden.

Het appartement zelf is gelegen op de derde verdieping.

Indeling van het appartement:
Entree:
Ruime hal/entree welke toegang geeft tot alle vertrekken (de woonkamer met open keuken, de 2 slaapkamers, de stookruime/berging, het toilet, de badkamer en de meterkast.

Open keuken:
De keuken is voorzien van een ruim keukenblok in u vorm met een schiereiland. De keuken heeft een frisse kleur en je kunt zien dat er zuinig mee omgegaan is. Het keukenblok is voorzien van een koelkast, vaatwasser, dubbele spoelbak, afzuigkap, oven, 5 pits gas kookplaat en veel kastruimte. Vanuit de keuken heb je een prachtig uitzicht met als centraal punt de Lambertuskerk.

Woonkamer:
De woonkamer heeft heeft een oppervlakte van ca. 25 m2 (excl. keuken). De woonkamer is handig in te richten met een aparte zit- en eethoek en biedt toegang tot het balkon. Vanuit de woonkamer kijk je over de tegenover gelegen bebouwing heen en geniet je dus ook van een mooi uitzicht. 

Balkon:
Het ruime balkon (ca. 13 m2) is voorzien van kunstgras en een zeer net zonnescherm. Vanaf het balkon kun je de gehele winkelstraat in de gaten houden en heb je een mooi uitzicht richting het Zuiden.

Slaapkamers:
Slaapkamer 1 is gelegen aan de tuinzijde van het appartement en heeft een oppervlakte van ca. 10 m2.
Slaapkamer 2 is gelegen aan de achterzijde van het appartement, heeft een oppervlakte van ca. 17 m2 en is voorzien van een rolluik.

Badkamers:
De badkamer is voorzien een wastafel, daarnaast een inloopdouche met glazen deur (dus zonder drempel of iets dergelijks) met aan de andere zijde open kastjes.

Toilet:
Een geheel betegeld toilet met een hangende pot en fonteintje.

Berging/cv/wasruimte:
Een handige berging welke dient als opstelplaats voor een wasmachine, de WTW (warmte terug win installatie) en de cv ketel (Intergas HRE, uit 2018).

Berging onder het complex:
Vanuit de Ridderstraat zijn de bergingen bereikbaar. Vanuit je appartement kun je deze bergingen ook bereiken door de binnentuin en het trappenhuis/lift.
De berging heeft een oppervlakte van ca. 6 m2 en biedt plaats aan een aantal fietsen.

Bijzonderheden:
- gelijkvloers wonen
- prachtige locatie in een zeer net complex
- de prachtige binnentuin
- moderne bouw (ca. 2004)
- ruim balkon op het Zuiden van ca. 13 m2.
- servicekosten € 146,-


Deze verkoopdocumentatie is vrijblijvend, informatief en wijzigingen zijn voorbehouden. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend en zij dient slechts te worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken