Beschrijving

Deze leuke tussenwoning is zeer netjes afgewerkt, voorzien van een ruime tuin, met luxe overkapping en een ruime garage. De woning is gelegen in een rustige woonwijk dichtbij een wijk-winkelcentrum, scholen en station.
Het heeft de voorkeur van de verkopers om de woning ergens tussen juli en september te verlaten.

Indeling begane grond:
Entree: 
De ruime hal biedt toegang tot de woonkamer, het toilet, de meterkast, de trapkast en de trapopgang naar de eerste verdieping.

Woonkamer:
De ruime uitgebouwde woonkamer is opgedeeld in een zitgedeelte en eetgedeelte middels prachtige en suite deuren met glas in lood ramen.

Keuken:
De praktische hoekkeuken is voorzien van een keukenblok in L opstelling met een los blok. De keuken is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: combi oven, afzuigkap, 4-pits gaskookplaat, vaatwasser, spoelbak, koelkast en diverse onder- en bovenkastjes. De keuken biedt toegang tot de achtertuin.

Indeling eerste verdieping:
Overloop:
De overloop biedt toegang tot de 2 slaapkamers, de wasruimte, de badkamer en de vlizotrap

Slaapkamers:
Slaapkamer 1 is gelegen aan de achterzijde van de woning, is zeer ruim, ca. 14 m2 en is voorzien van een rolluik.
Slaapkamer 2 is gelegen aan de voorzijde van de woning, heeft een oppervlakte van ca. 10 m2 en is ook voorzien van een rolluik.

Badkamer:
De geheel gemoderniseerd badkamer is voorzien van een zwevend toilet, een dubbele wastafel met meubel, een zwevend toilet en een inloopdouche met stortdouche.

Wasruimte:
De oude doucheruimte is verbouwd tot een praktische wasruimte die naast de wasmachine en droger ook plaats biedt aan de cv ketel (Remeha, bouwjaar 2013).

Indeling tweede verdieping:
De ruime zolder is nog geheel open en voorzien van geïsoleerde platen. De zolder is bereikbaar middels een vlizotrap.

Bijgebouwen:
Overkapping:
De overkapping heeft een oppervlakte van ca. 23 m2 en is voorzien van een glazen pui.

Garage:
Middels de overkapping is de garage te bereiken, het betreft een ruime garage (ca. 19m2) met openslaande deuren en een ruime vliering.

Tuin:
De voortuin is voorzien van borders, sierbestrating en een mooie olijfboom. De achtertuin is ingericht met kunstgras, sierbestrating en de mooie overkapping. De achtertuin is ook bereikbaar middels de achterom. 


Deze verkoopdocumentatie is vrijblijvend, informatief en wijzigingen zijn voorbehouden. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend en zij dient slechts te worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken