Beschrijving

Deze prachtige semi-bungalow is gelegen in een rustige straat nabij het centrum van Oudenbosch. Aan de voorzijde geniet je van een prachtig uitzicht op de Basiliek, aan de achterzijde van rust en privacy. Deze ruime woning is luxe uitgevoerd en voorzien van een slaapkamer en badkamer op de begane grond.

Bijzonderheden:
- volledig woonplan op de begane grond
- luxe afwerking en duurzame materialen
- begane grond volledig voorzien van vloerverwarming
- grotendeels voorzien van elektrische screens en rolluiken
- mooie en rustige locatie op loopafstand van het centrum

Indeling begane grond:
Entree:
De ruime hal biedt toegang tot de keuken, de trapopgang naar de eerste verdieping, het toilet, de garderobe en de meterkast. Wat gelijk opvalt bij binnenkomst is de mooie marmeren vloer en de artistieke glazen deur naar de keuken. 

Toilet:
Het toilet is geheel betegeld en voorzien van een zwevende pot en fonteintje.

Woonkeuken:
In deze ruime woonkeuken staat een mooie, duurzame en tijdloze Miele keuken. De keuken is zeer compleet en voorzien van de volgende inbouwapparatuur: een koelkast, oven, magnetron, gaskookplaat. wok brander, grillplaat, vaatwasser, dubbele spoelbak, koffiemachine en als kers op de taart een bordenwarmer!
De keuken is gelegen aan de voorzijde van de woning, geniet van veel lichtinval, een prachtig uitzicht en geeft toegang tot de zitkamer.

Zitkamer:
De sfeervolle zitkamer biedt een mooi zicht op de achtertuin en geniet door de ramen en openslaande tuindeuren van veel lichtinval. De zitkamer biedt toegang tot de trapkast, de slaapkamer en de garage. De openslaande tuindeuren zorgen ervoor dat je de tuin echt bij de woning kan betrekken en je zo optimaal geniet van de ruimte. De zitkamer is voorzien van een elektrisch rolluik.

Slaapkamer 1:
Deze slaapkamer is zeer ruim en biedt toegang tot de tuin, de badkamer en de garderobe. De openslaande tuindeuren zorgen voor een heerlijk luxe gevoel en zijn 's nachts af te sluiten middels een elektrisch rolluik. De aanwezige airconditioning zorgt ook in de zomer voor een heerlijk klimaat in deze slaapkamer.

Badkamer:
De badkamer is voorzien van een ruime douche met zitting, toilet en een wastafel met kastjes.

Inloopkast:
Een echte inloopkast, aan beide zijden kledingkasten met schuifdeuren.

Tuin:
Deze gezellige knusse tuin is geheel bestraat, dus onderhoudsvriendelijk, en heeft een groene tuinafscheiding. Verder is deze voorzien van een overkapping met een elektrisch screen, verlichting en aan de andere zijde een elektrisch zonnescherm. 

Garage:
De zeer ruime garage, ook voorzien van vloerverwarming, dient tevens als bijkeuken. Naast aansluitingen voor de wasmachine en droger dient de garage ook als opstelplaats van de CV (Bosch uit 2006) en het verdeelblok van de vloerverwarming. De garage is voorzien van een elektrische sectionaaldeur, uiteraard met afstandsbediening.

Indeling eerste verdieping:
Overloop:
De overloop biedt toegang tot 2 slaapkamers, de badkamer, het toilet, de berging en de vlizotrap.

Slaapkamer 2:
Deze slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning, heeft een oppervlakte van ca. 14 m2 en is voorzien van een inbouwkast met schuifdeuren. De slaapkamer geniet van een prachtig uitzicht op de Basiliek. In de raampartij zit een draai-/kiepraam en is voorzien van een elektrisch screen.

Slaapkamer 3:
Deze zeer ruime slaapkamer wordt nu gebruikt als kantoor en heeft een vloeroppervlakte van ca. 20 m2. In de raampartij zitten twee draai-/kiepramen en is ook voorzien van een elektrisch screen.

Badkamer:
De badkamer is voorzien van een ruime douche met zitting en een wastafel met kastjes.

Toilet:
Het toilet is geheel betegeld en voorzien van een zwevende pot en fonteintje.

Indeling tweede verdieping:
Bergzolder:
Middels de vlizotrap kom je op de ruime bergzolder. De zolder dient ook plaats al opstelplaats van de WTW (warmte terugwin installatie). De totale oppervlakte van deze zolder is ruim 50 m2, waarvan 12 m2 hoger is dan 1,50 mtr.

Voortuin:
De ruime voortuin is gelegen op het Oosten zeer fraai aangelegd en voorzien van een ruime oprit. De oppervlakte van de voortuin is ca. 106 m2, waarvan ca. 52 m2 gehuurd wordt van de gemeente voor slechts € 50,- per jaar.


Deze verkoopdocumentatie is vrijblijvend, informatief en wijzigingen zijn voorbehouden. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend en zij dient slechts te worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken