Beschrijving

Klussers opgelet, deze leuke tussenwoning in Oudenbosch zit vol mogelijkheden. De woning is voorzien van een ruime uitgebouwde woonkeuken, 2 slaapkamers op de eerste verdieping en een ruime garage.

Bijzonderheden:
- goed onderhouden
- een begane grond van ruim 68 m2.
- ruime achtertuin, gehuurd van de gemeente voor slechts € 50,- per jaar.
- stenen garage met eigen elektra, vliering en eigen kadastraal nummer.


Indeling begane grond:
Hal/Entree:
De entree geeft toegang tot de woonkamer en de keuken. Het lage plafond is ontstaan door de handige bergruimte die boven de hal gerealiseerd is. Deze bergruimte is te betreden middels een losse trap.

Woonkamer:
De ruime woonkamer geniet van veel lichtinval, heeft een oppervlakte van ca. 27 m2 en is voorzien van een sfeervolle gashaard.
De woonkamer geeft toegang tot de trappenkast, de trap naar de eerste verdieping en de woonkeuken.

Woonkeuken:
Deze keuken biedt veel ruimte, naast het keukenblok in rechte opstelling is meer dan voldoende plaats voor een grote eettafel. De lichtkoepels zorgen voor veel lichtinval waar je ook in de woonkamer plezier van hebt. De keuken geeft toegang tot het toilet, de badkamer en de achtertuin. De keuken is rond 1989 aangebouwd en is in de jaren na het aanbouwen helaas verzakt.

Toilet:
Het toilet is geheel betegeld en voorzien van een staande pot.

Badkamer:
De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een douche, een wastafel en dient als opstelplaats van de geiser.

Indeling eerste verdieping:
De indeling van de eerste verdieping is in de loop der jaren meerdere malen gewijzigd. De trap komt nu uit in slaapkamer 1 maar kan ook verplaatst worden naar bijvoorbeeld de hal waar dan een toegang tot de slaapkamers gemaakt kan worden. Er is veel mogelijk op deze verdieping, ook het creëren van een derde slaapkamer.

Slaapkamers:
Slaapkamer 1 is gelegen aan de achterzijde van de woning, is voorzien van een dakkapel met een rolluik en heeft een oppervlakte van ca. 13 m2.
Slaapkamer 2 is gelegen aan de voorzijde van de woning, is ook voorzien van een dakkapel met een rolluik en heeft een oppervlakte van ca. 13 m2.

Tuin:
De achtertuin is voorzien van een achterom, heeft een oppervlakte van ca. 93 m2 en is gelegen op het Westen. Het grote tuinhuis heeft een oppervlakte van ca. 16 m2. De achtertuin wordt gehuurd van de gemeente voor slechts € 50,- per jaar, dit ivm leidingwerk dat in de grond ligt waar de gemeente bij moet kunnen op het moment dat het nodig is.

Garage:
De garage heeft zijn eigen adres (Vaartweg 24c) en zijn eigen elektra aansluiting. De garage is voorzien van een elektrische deur, een ruime vliering en heeft een oppervlakte van ca. 20 m2.


Deze verkoopdocumentatie is vrijblijvend, informatief en wijzigingen zijn voorbehouden. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend en zij dient slechts te worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken