Beschrijving

Deze starterswoning is heerlijk gelegen in een mooie kindvriendelijke buurt met aan de achterzijde directe toegang tot de heerlijk brede groenstrook. De woning is in 2015 grotendeels gemoderniseerd en instapklaar.

Indeling begane grond:
Entree:
Hal/entree welke toegang geeft tot de woonkamer en de meterkast.

Woonkamer:
Lichte woonkamer met gestucte wanden en een laminaatvloer.. De woonkamer is ideaal in te richten met een aparte zit- en eethoek. De woonkamer heeft een oppervlakte van ca. 26 m2 en biedt toegang tot de gang.

Gang:
De gang biedt toegang tot de keuken, de achtertuin, de berging, het toilet, de trapopgang naar de eerste verdieping en de trapkast.

Keuken:
De keuken is voorzien van een modern keukenblok in L vorm en is voorzien van een oven, magnetron, brede 4 pits inductie kookplaat, rvs afzuigkap, rvs spoelbak, vaatwasser, koelkast en een vriezer.

Berging:
Deze ruime berging heeft een oppervlakte van ca. 7 m2 en dient als opstelplaats voor de wasmachine en droger. De berging is zowel buiten- als binnendoor te bereiken en is voorzien van een vliering (ca. 8 m2.). 

Indeling eerste verdieping:
Overloop:
De overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en de vlizotrap naar zolder.

Slaapkamer 1: deze slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning en heeft een oppervlakte van ca. 13 m2.
Slaapkamer 2: deze slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning en heeft  een vloeroppervlakte van ca. 9,5 m2.
Slaapkamer 3: deze slaapkamer bevindt zich ook aan de voorzijde van de woning en heeft een oppervlakte van ca. 6 m2.

Badkamer:
De badkamer is geheel gemoderniseerd en voorzien van een inloopdouche en een wastafelmeubel.

Indeling tweede verdieping:
De zolder is ideaal te gebruiken als bergruimte en heeft een vloeroppervlakte van ca. 25 m2. De zolder dient als opstelplaats voor de cv ketel (Intergas uit 2013).

Tuinen:
De voortuin is gelegen op het Westen,  geheel bestraat en onderhoudsarm.
De achtertuin is gelegen op het Oosten,  grotendeels bestraat en voorzien van een achterom. 

Deze verkoopdocumentatie is vrijblijvend, informatief en wijzigingen zijn voorbehouden. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend en zij dient slechts te worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken