Beschrijving

Starters opgelet, deze leuke tussenwoning is gelegen op een kindvriendelijke locatie. De woning beschikt over 3 slaapkamers (4 mogelijk) een ruime woonkamer en een ruime keuken. De woning kan geheel naar eigen smaak gemoderniseerd worden.

Indeling begane grond:
Hal/Entree:
De entree geeft toegang tot de woonkamer, de keuken, de trappenkast, de meterkast, het toilet en trap naar de eerste verdieping.

Woonkamer:
De ruime woonkamer geniet van veel lichtinval en heeft samen met de serre een oppervlakte van ca. 31 m2.

Keuken:
De keuken heeft aan 2 zijden ruimte om een keukenblok te plaatsen, ideaal voor als je wat meer werkruimte nodig hebt. De keuken geeft toegang tot de achtertuin.

Indeling tweede verdieping:
Overloop:
De overloop biedt toegang tot 2 ruime slaapkamers, de badkamer en de trap naar de tweede verdieping.

Slaapkamers:
Slaapkamer 1 is erg ruim (ca. 18 m2), gelegen aan de achterzijde van de woning en geniet van veel lichtinval. Origineel bestond deze kamer uit 2 slaapkamers, eventueel eenvoudig te herstellen door het plaatsen van een tussenwand.
Slaapkamer 2 is gelegen aan de voorzijde van de woning en heeft een oppervlakte van ca. 11 m2.

Badkamer:
De badkamer is voorzien van een douche, een wastafel en dient als opstelplaats voor de wasmachine. Ook de badkamer is geheel naar eigen wens te moderniseren, naast een ruime inloopdouche en een wastafelmeubel is er zeker nog plek over voor een toilet.

Indeling tweede verdieping:
De nu nog open zolder is op te delen in een voorzolder en een derde slaapkamer. Er is een dakraampje aanwezig voor op de overloop en een groot dakraam voor op de slaapkamer. De zolder dient ook als opstelplaats voor de cv ketel (bouwjaar 2020, Vaillant).

Tuin:
De zonnige achtertuin is deels bestraat, voorzien van gras en diverse planten. De tuin is voorzien van een achterom en een schuurtje van ca. 7 m2.


Deze verkoopdocumentatie is vrijblijvend, informatief en wijzigingen zijn voorbehouden. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend en zij dient slechts te worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken