Beschrijving

Dit herenhuis biedt veel mogelijkheden (denk aan een kantoor of praktijkruimte op de begane grond), is recent geheel gerenoveerd en goed onderhouden. Het huis is voorzien van 4 slaapkamers, een nieuwe open keuken en een nieuwe badkamer, geheel instapklaar dus!

Indeling begane grond:
Multifunctionele ruimte:
Aan de voorzijde is er direct toegang tot de multifunctionele ruimte, welke gebruikt werd als kantoorruimte. Een praktijkruimte is hier ook eenvoudig te creëren.
Deze ruimte biedt toegang tot de meterkast, de hal en de entree aan de achterzijde.

Entree achterzijde:
Deze entree is toegankelijk vanuit de achtertuin en dient ook als opstelplaats van de wasmachine en de cv ketel (Intergas HRE uit 2019).

Hal:
De hal biedt toegang tot de trapopgang naar de eerste verdieping, de kelder en het toilet.

Kelder:
De kelder heeft een beperkte hoogte van ca. 160 cm, heeft een oppervlakte van ca. 34 m2 en kan gebruikt worden als bergruimte of een hele grote wijnkelder.

Indeling eerste verdieping:
Woonkamer:
De woonkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en geniet van veel lichtinval. Het geheel doet zeer karakteristiek aan door de prachtige vloer en het hoge plafond.

Open keuken:
De open keuken is voorzien van een keukenblok met een kastenwand en een spoel/kookeiland. In de kasten wand is de volgende apparatuur verwerkt: oven, combi oven, koelkast en een aparte vriezer. In het eiland is een rvs wasbak, een 5 pits gaskookplaat en de vaatwasser verwerkt. Naar wens van de koper kan de  afzuigkap nog worden geplaatst.
De keuken biedt toegang tot het platte dak middels de karakteristieke deuren. Dit dak zou nog gebruikt kunnen worden als balkon.

Toilet: Naast de trapopgang is het toilet geplaatst, deze is geheel gemoderniseerd en voorzien van een zwevend closet en een fonteintje.

Badkamer:
De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een inloopdouche, ligbad en een wastafelmeubel met dubbele kraan.

Indeling tweede verdieping:
Overloop:
De overloop biedt toegang tot de 4 slaapkamers en de bergkast.

Slaapkamers:
Slaapkamer 1 bevindt zich aan de voorzijde van de woning en heeft een oppervlakte van ca. 12 m2.
Slaapkamer 2 bevindt zich ook aan de voorzijde van de woning en heeft een oppervlakte van ca. 10 m2.
Slaapkamer 3 bevindt zich aan de achterzijde van de woning en heeft een oppervlakte van ca. 8 m2. Deze kamer biedt toegang tot het platte dak van de badkamer en zou ook als balkon gebuikt kunnen worden.
Slaapkamer 4 bevindt zich ook aan de achterzijde van de woning en heeft een oppervlakte van ca. 10 m2.

Bergkast:
De bergkast heeft een oppervlakte van ca. 2,5 m2.

Tuin:
De tuin is gelegen is gelegen op het NoorOosten en heeft een oppervlakte van ca. 33 m2. De tuin is voorzien van een poort welke toegang biedt tot de straat en de schuur met een oppervlakte  van ca. 9 m2.


Deze verkoopdocumentatie is vrijblijvend, informatief en wijzigingen zijn voorbehouden. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend en zij dient slechts te worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken