Omschrijving

Starters opgelet, deze woning is voorzien van een uitgebouwde keuken en woonkamer, heeft 3 slaapkamers, een grote open zolder, een berging, garage en is gunstig gelegen nabij een school en de kinderboerderij!

Kenmerken:
- gunstige ligging
- bijna geheel voorzien van dubbel glas en elektrische rolluiken
- goed onderhouden
- woonkamer van ca. 44 m2.
- schuurtje en garage

Indeling begane grond:
Entree/hal:
Ruime entree welke toegang biedt tot de woonkamer, het toilet, de meterkast, de trapkast en de trapopgang naar de eerste verdieping.

Woonkamer:
De woonkamer is speels in te delen, door de uitbouw aan de achterzijde van de woning zit je niet aan een standaard indeling vast. Aan de voorzijde zorgt een grote raampartij voor veel lichtinval en de open haard maakt de sfeer compleet. Je kunt alle kanten op met je meubels.

Keuken:
De open keuken is voorzien van een keukenblok in L opstelling met onder- en bovenkastjes, een kunststof blad en de volgende inbouwapparatuur: een 4 pits gaskookplaat, oven, rvs afzuigkap, rvs spoelbak, vaatwasser en een losse koel/vries combinatie. De keuken biedt toegang tot de achtertuin.

Indeling eerste verdieping:
Overloop:
De overloop biedt toegang tot de 3 slaapkamers, de badkamer en de vaste kast. De vaste trap naar de tweede verdieping is toegankelijk via de badkamer, dit is eventueel te wijzigen (verplaatsten van een tussenwand en aanpassen van de wasbak) zodat de trap vanuit de overloop te bereiken is.

Slaapkamers:
Slaapkamer 1 is gelegen aan de achterzijde van de woning en heeft een oppervlakte van ca. 6 m2.
Slaapkamer 2 is ook gelegen aan de achterzijde van de woning, heeft een oppervlakte van ca.14 m2. 
Slaapkamer 3 is gelegen aan de voorzijde van de woning en heeft een oppervlakte van ca. 10 m2.

Badkamer:
De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een douche, toilet en een wastafelmeubel met dubbele wasbak. De badkamer biedt tevens toegang tot de trapopgang naar de tweede verdieping. Dit is, indien gewenst, redelijke eenvoudig te wijzigen zodat de trapopgang vanuit de overloop bereikbaar is.

Tweede verdieping:
Grote open zolder, eventueel te verbouwen tot een vierde slaapkamer. De zolder is voorzien van een dakraam en biedt plaats aan de cv ketel (AWB, bouwjaar ca. 2008).

Schuurtje, tuin en garage:
Tuinen:
De voortuin is gelegen op het zuidwesten en is recent zeer strak betegeld. 
De achtertuin is gelegen op het Noordoosten en heeft een oppervlakte van ca. 35 m2, exclusief het schuurtje.
Het schuurtje is voorzien van elektra en heeft een oppervlakte van ca. 12 m2.
De garage ligt op het pleintje achter de woning en is voorzien van een stalen kanteldeur. De garage heeft een oppervlakte van ca. 16 m2.


Deze verkoopdocumentatie is vrijblijvend, informatief en wijzigingen zijn voorbehouden. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend en zij dient slechts te worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken