Omschrijving

Deze mooie eindwoning is voorzien van een ruime aanbouw, heeft 4 slaapkamers en ligt op een fantastische locatie nabij het Tolberg centrum.

Indeling begane grond:
Entree:
Ruime entree met toegang tot de meterkast en de woonkamer.

Woonkamer:
De speels ingedeelde woonkamer is door de aanbouw erg ruim (ca. 60 m2. inclusief open keuken) en is aan de achterzijde voorzien van een lichtstraat en een schuifpui.

Keuken:
De open keuken is voorzien van een keukenblok in U vorm. Deze luxe keuken is ca. 3 jaar oud en is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: combi oven, ruime 4 pits gas kookplaat, vaatwasser, rvs afzuigkap, zwarte spoelbak. Het keukenblad is gemaakt van kunststof.

Hal:
De hal biedt toegang tot het toilet en de trapopgang naar de eerste verdieping.

Indeling eerste verdieping:
Overloop:
De overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en trapopgang naar de tweede verdieping.
Slaapkamer 1 (ca. 7 m²) is gelegen aan de voorzijde van de woning.
Slaapkamer 2 (ca. 13 m²)  is ook gelegen aan de voorzijde van de woning en biedt toegang tot het balkon.
Slaapkamer 3: (ca. 9,5 m²) is gelegen aan de achterzijde van de woning.

Badkamer:
De badkamer is voorzien van een ligbad, douche ,toilet en een wastafel met een kastje.

Indeling tweede verdieping:
Voorzolder:
De voorzolder dient als bergruimte en opstelplaats voor de cv ketel (Remeha, bouwjaar ca. 2017), de wasmachine en de mechanische afzuiging (afzuiging is niet in gebruik.

Slaapkamer 4:
Deze ruime vierde slaapkamer heeft een oppervlakte van ca. 14 m2.

Tuin:
De grotendeels bestraatte voortuin is gelegen op het zuiden en heeft een oppervlakte van ca. 26 m2.
De achtertuin is gelegen op het Noorden, is grotendeels bestraat en heeft een oppervlakte van ca. 67 m2 (inclusief schuurtje en overkapping van ca. 20 m2)
Het schuurtje met overkapping is toegankelijk via de tuin en de brandgang. De schuur heeft een oppervlakt van ca. 12 m2.


Deze verkoopdocumentatie is vrijblijvend, informatief en wijzigingen zijn voorbehouden. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend en zij dient slechts te worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken