Omschrijving

Starters opgelet, deze eindwoning is voorzien van een uitbouw, een open keuken, heeft 4 slaapkamers (5 mogelijk), is volledig voorzien van kunststof kozijnen en grotendeels voorzien van (elektrische) rolluiken.

Kenmerken:
- gunstige ligging, op een rustig pleintje
- geheel voorzien van dubbel glas
- woonkamer van ca. 34 m2.

Indeling begane grond:
Entree/hal:
Ruime entree welke toegang biedt tot de woonkamer, het toilet, de meterkast en de garderobe.

Woonkamer:
De woonkamer is ideaal in te delen met een aparte zit- en eethoek en is voorzien van een grote haardpartij. Er is veel lichtinval door de ramen aan de voor- en zijkant van de woning. Aan de achterzijde is de open keuken te bereiken en grenst de woonkamer aan de aangebouwde bijkeuken welke bij de woonkamer te betrekken is.

Keuken:
De open keuken is voorzien van een keukenblok in U opstelling met onder- en bovenkastjes, een kunststof blad en de volgende inbouwapparatuur: een 4 pits keramische kookplaat, oven, rvs afzuigkap, rvs spoelbak, boiler, vaatwasser en een losse koel/vries combinatie. De keuken biedt toegang tot bijkeuken.

Bijkeuken:
Deze ruimte is aangebouwd en doordat deze nu dient als opstelplaats voor de wasmachine en droger noemen we het de bijkeuken maar je zou de ruimte natuurlijk ook bij de woonkamer kunnen betrekken of juist bij de keuken. Vanuit de bijkeuken is de achtertuin bereikbaar middels de schuifpui.

Indeling eerste verdieping:
Overloop:
De overloop biedt toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en de trapopgang naar de tweede verdieping.

Slaapkamers:
Slaapkamer 1 is gelegen aan de achterzijde van de woning en heeft een oppervlakte van ca. 9 m2.
Slaapkamer 2 is ook gelegen aan de achterzijde van de woning, heeft een oppervlakte van ca. 6 m2. 
Slaapkamer 3 is gelegen aan de voorzijde van de woning en heeft een oppervlakte van ca. 17 m2.

Badkamer:
De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een ligbad, douche, toilet en een wastafelmeubel met een wasbak. 

Tweede verdieping:
De tweede verdieping is voorzien van een grote dakkapel waardoor een vierde slaapkamer is gecreëerd. Er is bergruimte achter de schotten en er is een vaste kast waarin de cv ketel zich bevindt (Remeha, bouwjaar 2004, nieuw geplaatst in 2007).

Tuin en schuurtje:
De voortuin is gelegen op het Zuidoosten heeft een oppervlakte van ca. 30 m2. 
De achtertuin is gelegen op het Noordwesten en heeft een oppervlakte van ca. 50 m2, inclusief het schuurtje.
Het schuurtje is voorzien van elektra en heeft een oppervlakte van ca. 8 m2.

Bij deze woning is het mogelijk om de naast gelegen groenstrook te kopen van de gemeente. Op deze groenstrook mag een oprit met carport geplaatst worden.
Voor meer informatie omtrent deze mogelijkheid verwijzen wij u door naar de gemeente Roosendaal.


Deze verkoopdocumentatie is vrijblijvend, informatief en wijzigingen zijn voorbehouden. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend en zij dient slechts te worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken