Omschrijving

Deze vrijstaande woning is ideaal gelegen in een vrij rustige straat om de hoek van het winkelcentrum "De Kroeven". De woning geniet van een vrij uitzicht en beschikt over 4 slaapkamers, een ruime en lichte woonkamer, uitgebouwde keuken en een zeer ruime garage. Op het onderhoud is bij deze woning niet bezuinigd, het geheel is goed onderhouden.

Indeling begane grond:
Entree/hal:
Ruime entree welke toegang biedt tot de woonkamer, het toilet, de meterkast, de trapkast en de trapopgang naar de eerste verdieping.

Woonkamer:
De woonkamer geniet van veel lichtinval door de grote ramen en is ideaal in te richten met een aparte zit- en eethoek door de L vorm.

Keuken:
De keuken is voorzien van een keukenblok in L opstelling met onder- en bovenkastjes, een kunststof blad en de volgende inbouwapparatuur: een 4 pits keramische kookplaat, een recent vernieuwde oven, een afzuigkap en een vaatwasser. De keuken biedt toegang tot de achtertuin.

Indeling eerste verdieping:
Overloop:
De overloop biedt toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en de trapopgang naar de eerste verdieping.

Slaapkamers:
Slaapkamer 1 is gelegen aan de achterzijde van de woning, heeft een oppervlakte van ca. 13 m2 en is voorzien van een vaste kast, dubbele beglazing en rolluiken.
Slaapkamer 2 is ook gelegen aan de achterzijde van de woning, heeft een oppervlakte van ca. 9 m2. en is ook voorzien van een vaste kast, dubbele beglazing en rolluiken.
Slaapkamer 3 is gelegen aan de voorzijde van de woning, heeft een oppervlakte van ca. 14 m2. en is ook voorzien van een vaste kast, dubbele beglazing en rolluiken.

Badkamer:
De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een douche, toilet en een badkamermeubel met wasbak.

Tweede verdieping:
Voorzolder:
De voorzolder is voorzien van een dakraam en heeft een oppervlakte van ca. 18 m2. De voorzolder dient als opstelplaats voor de CV ketel (ATAG), bouwjaar 2012.

Slaapkamer 4:
Deze slaapkamer heeft een oppervlakte van ca. 22 m2 en is voorzien van een vaste kast en een dakraam. De genoemde oppervlakte is inclusief de ruimte achter de schotten.

Garage:
De garage heeft een oppervlakte van ca. 30 m2. en is voorzien een sectionaaldeur met afstandsbediening. Voor de garage ligt de oprit die ruim 3,4 meter breed is.

Tuinen:
De voortuin is voorzien van een rijk gevulde border met mooie leibomen. De achtertuin is bereikbaar via de achterom en heeft een oppervlakte van ca. 135 m2. De achtertuin is voorzien van een terras en een rijke verzameling van planten en struiken.


Deze verkoopdocumentatie is vrijblijvend, informatief en wijzigingen zijn voorbehouden. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend en zij dient slechts te worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken