Beschrijving

Klussers opgelet! Deze ruime hoekwoning dient gemoderniseerd te worden maar biedt ontzettend veel mogelijkheden. Met name de begane grond leent zich voor een speelse indeling, of juist een grote open ruimte, de keuze is aan jou.

Indeling begane grond:
Entree/hal:
Ruime entree welke toegang biedt tot de woonkamer, het toilet, de meterkast en de trapopgang naar de eerste verdieping.

Woonkamer:
De ruime woonkamer geniet van veel lichtinval door de grote ramen en is ideaal in te richten met een aparte zit- en eethoek. De woonkamer is voorzien van een echte open haard en heeft een oppervlakte van ca. 27 m2.

Tuinkamer:
De tuinkamer geeft door de vele ramen een mooi uitzicht op de tuin en is voorzien van openslaande tuindeuren. De kamer heeft een oppervlakte van ca. 9 m2. Je kunt deze ruimte bij de woonkamer betrekken maar je kunt het natuurlijk ook gebruiken als kantoor, slaapkamer of een gave speelkamer.

Keuken:
De woonkeuken is voorzien van een keukenblok in rechte opstelling met onder- en bovenkastjes. De keuken biedt toegang tot de garage en de achtertuin.

Garage:
Ruime garage (ca. 20 m2, welke langs binnen (de keuken) te bereiken is en ook toegang biedt tot de achtertuin middels een loopdeur. 

Indeling eerste verdieping:
Overloop:
De overloop biedt toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en de vlizotrap naar de zolder.

Slaapkamers:
Slaapkamer 1 is gelegen aan de achterzijde van de woning en heeft een oppervlakte van ca. 10 m2. 
Slaapkamer 2 is gelegen aan de voorzijde van de woning, heeft een oppervlakte van ca. 5 m2. en is voorzien van een vaste kast. 
Slaapkamer 3 is ook gelegen aan de voorzijde van de woning en heeft een oppervlakte van ca. 12 m2.

Badkamer:
De badkamer is grotendeels betegeld en voorzien van een douche en een wasbak.

Tweede verdieping:
De zolder is bereikbaar middels de vlizotrap. De zolder is opgedeeld in 2 ruimtes welke te gebruiken zijn als bergzolder. Een vierde slaapkamer creëren? Dat kan door het plaatsen van een vaste trap en een dakkapel. Op de zolder staat de cv ketel (Radson, bouwjaar 1989).

Tuinen:
De voor- en achtertuin zijn voorzien van diverse planten en struiken. De achtertuin is gelegen op het Oosten, heeft een oppervlakte van ca. 86 m2. en is voorzien van een achterom. Een berging van ca. 7 is bereikbaar vanuit de achtertuin. Deze is ideaal voor het opbergen van tuingereedschap of fietsen.
De voortuin heeft een oppervlakte van ca. 72 m2. is gelegen op het Westen en voorzien van een oprit. 

 
Deze verkoopdocumentatie is vrijblijvend, informatief en wijzigingen zijn voorbehouden. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend en zij dient slechts te worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken