Beschrijving

Door de grote belangstelling is het helaas niet meer mogelijk om een bezichtiging in te plannen.

Liefhebbers van een bijzonder woning, opgelet! Dit huis vindt zijn oorsprong rond 1900 en is allesbehalve standaard. Het aanzicht en de indeling zijn speels, er is veel ruimte en ook net zo veel mogelijkheden. De woning beschikt op de begane grond over een prachtige woonkamer en werkkamer, een badkamer en een nog te moderniseren keuken. De eerste verdieping is voorzien van 4 slaapkamers.
Het bijgebouw is voorzien van een bijkeuken, een garage en een portaal. De daarachter gelegen workshop is bouwkundig in een slechte staat, je kunt dit moderniseren of weg halen en er bijvoorbeeld een overkapping plaatsen.

Vernieuwd aan de woning in 2020:
-	De volledige badkamer
-	De Kozijnen van de woning allemaal vervangen voor houten kozijnen met HR ++ glas (uitgezonderd in de keuken, de badkamer en de dakkapellen, hier was 
        reeds dubbel glas aanwezig).
-	De meterkast is volledig vernieuwd en voorzien van 12 groepen.
-	Het dak van de woning (pannen, panlatten etc) is volledig vernieuwd en voorzien van een dampopen laag en nieuw zinken goten en lood.
-       De buitengevels zijn opnieuw geschilderd
-	Radiatoren beneden verdieping vervangen.
-	Gedeeltelijk gestuukt beneden verdieping.
-	Waterontharder geplaatst in de watermeterput.

Indeling begane grond:
Entree: 
De hal geeft toegang tot de meterkast, de woonkamer en de trapopgang naar de eerste verdieping

Woonkamer:
Na de hal stapt u de woonkamer in, aan de linkerzijde bevindt zich de eetkamer, rechtdoor de keuken en rechts de ruime en speelse zitkamer. De woonkamer is voorzien van veel ramen en een grote zithoek. De grote schouw is zeer karakteristiek opgebouwd met koper en oude balken. De eetkamer is een rustige plek die bijvoorbeeld ook als werkplek gebruikt kan worden. In de muur zit een kunstwerk verwerkt welke door een vorige bewoner is gemaakt, hierop kun je de geschiedenis van de woning terug zien. De eetkamer geeft toegang tot de badkamer.

Keuken: 
De keuken geniet ook van veel licht en geeft toegang tot de achtertuin. Het keukenblok is nog bruikbaar maar je zult de apparatuur wel moeten vernieuwen. Zin in een compleet nieuwe keuken? Daar is zeker voldoende ruimte voor, hier kun je iets origineels plaatsen naar eigen smaak.

Badkamer:
De badkamer is recent geheel vernieuwd. Er is geïsoleerd en gebruik gemaakt van prachtige tegels en hoogwaardig sanitair.

Indeling eerste verdieping:
Overloop:
De overloop en gang geven toegang tot 4 slaapkamers en het toilet.

Slaapkamers:
Slaapkamer 1 bevindt zich boven de eetkamer en heeft een oppervlakte van ca. 14 m2.
Slaapkamer 2 bevindt zich boven de zitkamer en heeft een oppervlakte van ca. 20 m2.
Slaapkamer 3 bevindt zich aan de achterzijde van de woning en heeft een oppervlakte van ca. 8 m2.
Slaapkamer 4 bevindt zich aan de voorzijde van de woning en heeft een oppervlakte van ca. 6 m2.

Indeling van de garage en de berging.
De garage is voorzien van 2 karakteristieke openslaande deuren, een smeerput en een ruime zolder. De garage geeft toegang tot een portaal welke toegang geeft tot  de wasruimte en de berging. De berging is vroeger gebruikt als workshop keuken, het keukenblok is deels nog aanwezig en blijft achter. De berging verkeert bouwkundig helaas in slechte staat, hetzelfde geld voor de achtergelegen serre. Deze kunnen gerenoveerd worden of gesloopt waardoor je een mooie overkapping zou kunnen plaatsen.

De achtertuin is gelegen op het Noordwesten en heeft een oppervlakte van ca. 220 m2. 

Is jouw nieuwsgierigheid gewekt? Om een goede indruk te krijgen van deze woning is een bezichtiging een must, je bent van harte welkom in dit bijzondere huis!


Deze verkoopdocumentatie is vrijblijvend, informatief en wijzigingen zijn voorbehouden. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend en zij dient slechts te worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken