Je droomwoning gevonden, en nu?

Je bent verliefd geworden op de woning maar het is heel belangrijk dat je tijdens de aankoop je verstand blijft gebruiken. Of je nu een starter ben of al vaker een woning hebt gekocht, het blijft een spannend proces.

Een woning kopen tijdens de corona lockdown

Gelukkig mogen makelaars doorgaan tijdens de lockdown, ook voor het afsluiten van een hypotheek kun je gewoon nog terecht bij een adviseur. Uiteraard houden we wel afstand, dragen we een mondkapje, ontsmetten we onze handen, ventileren we de woning goed en laten we maximaal 2 kijkers tegelijkertijd binnen. 

Begeleiding

Ik kan je begeleiden door het gehele proces, van het opvragen van aanvullende stukken tot het controleren van de uiteindelijk opgestelde notariële akte. Ik ga mee naar bezichtigingen, geef adviezen, samen bepalen we een openingsbod en uiteindelijk zorgen we voor een scherpe aankoopprijs.

Een slimme investering

Ben je van plan om een woning te kopen? Veel mensen denken dat het inschakelen van een aankoopmakelaar een overbodige luxe is, maar vaak worden er bij bezichtigingen zaken over het hoofd gezien en ook de onderhandelingen zijn een vak apart. Een goede aankoopmakelaar verdient zichzelf altijd terug en behoed je voor een miskoop.

Tarieven

De kosten voor de aankoopbegeleiding is een vast bedrag, ik werk niet met percentages. Zo is het vooraf duidelijk wat de kosten zijn en kom je niet voor onaangename verrassingen te staan. Ik werk voor een scherp tarief, neem voor een prijsopgave telefonisch contact met mij op of vul het contactformulier in.

Gratis advies

Voordat je mij inschakelt kun je me vrijblijvend om een eerste gratis advies vragen. Alle vragen zijn welkom! Aarzel dus niet en neem telefonisch contact met mij op of laat je telefoonnummer achter dan bel ik je zo snel mogelijk terug.

Neem contact op