Je droomwoning gevonden, en nu?

Je bent verliefd geworden op de woning maar het is heel belangrijk dat je tijdens de aankoop je verstand blijft gebruiken. Of je nu een starter ben of al vaker een woning hebt gekocht, het blijft een spannend proces.

 Neem contact op

Begeleiding

Als ervaren aan- en verkoopmakelaar kan ik je begeleiden door het gehele proces, van het opvragen van aanvullende stukken tot het controleren van de uiteindelijk opgestelde notariële akte. Ik ga mee naar bezichtigingen, geef adviezen, samen bepalen we een bod en zo zorgen dat jij de koper wordt van dat huis!

Het verschil

Ik ben er van overtuigd dat ik met mijn persoonlijke aanpak, enthousiasme en doorzettingsvermogen elke woning naar tevredenheid kan verkopen. Mijn klanten beoordelen mij op Funda gemiddeld met een 9,3 en op Google met 4,7 van 5 sterren.

  Bekijk alle beoordelingen

Tarieven

De kosten voor de aankoopbegeleiding is een vast bedrag, ik werk niet met percentages. Zo is het vooraf duidelijk wat de kosten zijn en kom je niet voor onaangename verrassingen te staan. Ik werk voor een scherp tarief, neem voor een prijsopgave telefonisch contact met mij op of vul het contactformulier in.

Gratis advies

Voordat je mij inschakelt kun je me vrijblijvend om een eerste gratis advies vragen. Alle vragen zijn welkom! Aarzel dus niet en neem telefonisch contact met mij op of laat je telefoonnummer achter dan bel ik je zo snel mogelijk terug.

Neem contact op

Een groot werkgebied.

Mijn kantoor is gevestigd in Roosendaal, maar ook daarbuiten ben ik actief. Als makelaar ben ik naast Roosendaal ook erg actief in bijvoorbeeld Oudenbosch, Zegge, Bosschenhoofd, Wouw, Etten-Leur en alle plaatsen die daar omheen liggen. Ik beschouw heel West-Brabant als mijn werkgebied.