Sander Rademakers

De Makelaar

Ik ben Sander Rademakers en heb het mooiste beroep wat er is, ik ben makelaar! 

Eind 2014 ben ik gestart in de makelaardij, ik was destijd woonachtig in Oud Gastel en werkte bij een verhuurder van bedrijfsruimtes. Vanuit dit werk ben ik begonnen met de opleiding tot makelaar. Enige tijd later heb ik mij aangesloten bij een franchise waar ik binnen een korte tijd ontdekte dat de makelaardij echt mijn ding is.

Het is een uitdagend vak, geen werkdag is hetzelfde, ik ontmoet steeds nieuwe mensen, kom in de meest verrassende woningen en de bemiddeling tussen verkopers en kopers is steeds weer anders.

In mei 2017 is Rademakers Makelaardij ontstaan, mijn verlangen om onder mijn eigen naam te werken en optimale service aan mijn klanten te bieden zette me aan tot deze stap. Inmiddels ben ik een bekende makelaar in Roosendaal, Oudenbosch, Etten-Leur en de dorpen daar omheen. Ik geniet ontzettend van iedere werkdag. 

Ik ben 35 jaar oud en sinds 7 jaar getrouwd met Celine, ons hondje heet Bodie. Zelf zie ik mijzelf als een nuchter persoon, maar de mensen om mij heen kennen mij misschien wel beter. Zij omschrijven mij als een eerlijk, oprecht en sociaal persoon die erg betrokken is bij de mensen om hem heen en ik schijn een goed gevoel voor humor te hebben.

Buiten de deur ben ik actief als vrijwilliger bij de brandweer, wanneer het uitkomt sta ik paraat voor de burger in nood. Het belangeloos helpen van mensen geeft een grote voldoening. 

Uitdaging en motivatie

De uitdaging om verkopers en kopers op één lijn te krijgen is voor mij een grote motivatie. Makelaardij gaat maar voor een klein deel om het verkopen van beton en stenen, het draait namelijk vooral om het verkopen van een thuis. Verkopers laten de woning waar ze jarenlang met plezier in hebben gewoond achter zich en kopers beginnen weer aan een nieuw hoofdstuk. Het zorgen dat dit proces zo soepel mogelijk verloopt geeft mij voldoening en een gevoel van trots. 

Ik ben enthousiast over iedere woning, of een woning nou groot, klein, gedateerd of gemoderniseerd is, er is altijd een koper voor te vinden. Ik zorg voor optimale bereikbaarheid (op werkdagen van 8:00 tot 17:30 en op zaterdag van 8:00 tot 12:00), ga voor 100% klanttevredenheid en zet vaak een paar stappen extra om dit te realiseren.

Een klik

Erg belangrijk bij het kiezen van een makelaar is dat het moet klikken, om erachter te komen of dit zo is kun je een vrijblijvende afspraak met me maken. Ik kom dan langs, leg uit wat mijn werkwijze is en verzorg gelijk een gratis waardebepaling. Je kunt vrijblijvend contact met mij opnemen (0165 201096) of laat je telefoonnummer achter dan bel ik je zo snel mogelijk terug!

 Neem contact op

Makelaar Roosendaal