Reviews, mijn klanten zijn de beste reclame!

Verkocht

Zoomweg 6, Wouwse Plantage

Enthousiast en vakkundig

Francis Huis in 't Veld
⭐⭐⭐⭐⭐
De heer Rademakers is een betrouwbare, professionele en sociale makelaar. Tevens denkt hij ook mee met de wensen van verkopers en kopers. Kortom een zeer goede, enthousiaste en vakkundige makelaar.

Verkocht

Boomgaardstraat 19, Roosendaal

Super aan- en verkoopmakelaar!

Whitney Ong
⭐⭐⭐⭐⭐
Sander is professioneel, altijd bereikbaar voor vragen en zowel een prettige aankoop- als verkoopmakelaar. Ook weet hij de complexe termen en dergelijke heel goed te verduidelijken voor de leek!

Verkocht

Groenstraat 31, Roosendaal

Een makelaar met veel geduld

Saskia van Vooren
⭐⭐⭐⭐⭐
De verkoop van mijn woning was allesbehalve standaard en juridisch een ingewikkelde zaak. Sander heeft met veel geduld, doorzettingsvermogen en deskundigheid gezorgd dat mijn woning binnen korte termijn verkocht is. Ik had er zelf een hard hoofd in maar makelaar Sander Rademakers geloofde erin en maakte het waar. Sander bedankt!

Verkocht

Veenmosweg 9, Oudenbosch

Aan- en verkoopsucces

Thierry Meeuwis
Sander was vriendelijk en behulpzaam. Je kon hem altijd bellen. Zowel als aankoop als verkoop makelaar! Topper!!

Verkocht

Schuivenoord 81, Roosendaal

Snel, betrouwbaar en professioneel

Macia van den Berg
⭐⭐⭐⭐⭐
Sander heeft ons super geholpen. Fijn in de omgang, snel schakelen, goed bereikbaar, enthousiast en behulpzaam. Als we ooit weer gaan verhuizen dan hoeven we niet verder te zoeken 👍

Verkocht

Zoutlaan 66, Oudenbosch

Een aanpakker!

Glen Eerland
Na mijn besluit om te gaan emigreren naar Canada besloten om mijn woning te verkopen. Een kennis tipte mij over Sander van Rademakers Makelaardij. Ik ben met hem in zee gegaan en ben zeer tevreden, hij heeft in korte tijd mijn woning verkocht voor een uitstekende prijs. 

Verkocht

Velletriweg 31, Oudenbosch

Enthousiaste makelaar met kennis van zaken.

Hette van der Leeuw
Sander is een goede makelaar. Ze zijn altijd goed bereikbaar, denken goed met je mee en hebben goede kennis van zaken. Verder is het contact goed en altijd heel snel.

Verkocht

Bergstraat 8, Zegge

Een super professionele, vriendelijke en goede makelaar.

Ferry van Drunen
⭐⭐⭐⭐⭐
Rademakers Makelaardij heeft echt zijn uiterste best gedaan om ons huis te verkopen. Hij heeft ons goed geïnformeerd en op de hoogte gehouden. Het contact was snel en duidelijk. Waar nodig gaf hij een lange uitleg, Als er tijdsdruk achter zat gaf hij een korte maar duidelijke uitleg. Hij heeft uitstekende kennis van de markt. Bij voorbaat gaf hij aan niet heel bekend te zijn met ons dorp, maar hij heeft zich toch goed verdiept in het dorp om ons huis toch goed te kunnen verkopen. Hij was heel professioneel en gaf altijd goed antwoord op vragen die wij hadden.

Verkocht

Schouwenbaan 6-a 36, Wouwse Plantage

Een makelaar die voor je klaar staat en snel reageert.

Jan van der Toorn
We zijn heel tevreden over Rademakers makelaardij. Wat ze doen doen ze heel goed!

Verkocht

Kalsdonksestraat 95-a, Roosendaal

Goede klik

Steven Japsers
Zeer tevreden , we hadden van dag 1 al een goede klik! Rustig, betrokken, betrouwbaar, advies prima !!! en ons huisje snel verkocht !!! welke makelaar gaat er nou op twee pinksterdag aan het werk ??? ja Sander ( dat heeft zeer zeker z'n vruchten af geworpen, kijk maar naar het resultaat!!! en foto's van ons huisje waren heel goed gemaakt . kortom : heb je een makelaar nodig ga dan gewoon naar Rademakers Makelaardij ⭐⭐⭐⭐⭐ 👍

Verkocht

Amarildijk 8, Roosendaal

Gelijk een goed gevoel

Sanne de Bruijn
Ik heb gekozen voor Sander als makelaar omdat het eerste gesprek goed verliep en hij gaf erg snel een terugkoppeling over de waarde van mijn huis. Ik had er al snel een goed gevoel bij. Ook bij de rest van het proces heeft hij mij goed betrokken. Binnen een week was mijn huis verkocht!

Verkocht

Nieuwstraat 48, Wouw

Enthousiaste jonge makelaar!

Dhr. en Mevr. Broeders
De makelaar reageerde steeds heel accuraat, en duidelijk Reageerde snel op vragen van ons. Rustige uitstraling en jeugdige energie. Verder is de afhandeling van tekenen van het voorlopig koopcontract ook snel afgehandeld. We willen hem zeker aanbevelen bij andere potentiële verkopers.

Verkocht

Van Goghlaan 280, Roosendaal

Een parel in de Van Goghlaan

Michael en Loraine
Sander Rademakers is een uitstekende makelaar, altijd bereikbaar en erg vriendelijk! Hij heeft ons huis binnen 5 dagen verkocht! Super goede makelaar!

Verkocht

Maaikensveld 22, Roosendaal

Altijd bereikbaar

Johan van Vuuren
Goede makelaar en leuke kerel , bijna 24/7 te bereiken als je iets vraagt geeft hij altijd zsm antwoord ,dus buitengewoon goede service

Verkocht

Klaproosberg 4, Roosendaal

Een zeer fijne samenwerking!

Patricia Visser Dekker
Zo betrokken en deskundig! Verder een hele vriendelijke spontane makelaar. Erg enthousiast, eerlijk en serieus. Berekent een goede prijs conform de markt ipv schatten. Daarnaast is hij bereid een paar extra stapjes te zetten voor je. Sander bedankt. Wij zijn erg blij met jou. Zelfs al voordat verkocht was.

Verkocht

Fortuinstraat 6, Roosendaal

Kluswoning

Rafika
Het contact verliep heel goed, de makelaar hield mij goed op de hoogte en hield zich goed aan afspraken

Verkocht

Emmastraat 39-D, Roosendaal

Enthousiast, betrouwbaar en toegankelijk

Daniëlle Briaire
Dankzij Sander binnen een paar dagen mijn appartement verkocht! Enthousiaste en betrouwbare en toegankelijke makelaar met verstand van zaken, snelle communicatie kortom een erg fijne samenwerking. Ik kan iedereen Rademakers Makelaardij aanraden!

Verkocht

Frambozenberg 8, Roosendaal

"gewoon Sander"

Marinus Huige
Sander Rademakers heb ik leren kennen als een heel open persoon met een gedegen kennis van de markt. Sander reageerde zeer snel op alle vragen die ik per mail, telefoon en whatsapp stelde, ook s'avonds en in het weekend. Het hele traject is heel soepel verlopen waarbij de communicatie altijd goed te noemen was. Bij elke tussentijdse verandering of wijziging werd ik altijd gelijk op de hoogte gesteld, zoals dat hoort. Sander is deskundig en de prijs/ kwaliteit is ronduit goed. Ik dank hem voor de goede zorgen!

Verkocht

Oude Ettensebaan 7, Roosendaal

Extra stappen

Wendy Walthaus
Super enthousiaste makelaar. Zet echt nog dat extra stapje. Fijn persoonlijk contact en goed overleg en advies waar nodig.

Verkocht

Morelberg 37, Roosendaal

Uiterst tevreden!

Mevrouw Sommeling
Een hele vriendelijke behulpzame makelaar met kennis van zaken. We zouden hem aan een ieder aanbevelen.

Verkocht

Kerkstraat 8, Hank

Alles wat je wil van een makelaar!

Joop van Gendt
Het was de eerste keer dat wij voor de verkoop en aankoop bij Rademakers uitkwamen. Het is ons heel goed bevallen, alles liep op rolletjes, we hadden supersnel onze woning verkocht en een nieuw huis gevonden!

Verkocht

Hof van den Houte 110, Etten-Leur

Wilma Linders
Sander heeft in korte tijd ons appartement verkocht, hij is altijd bereikbaar en heeft ons volledig ontzorgt.

Verkocht

Bredaseweg 107, Roosendaal

Een soepele verkoop

Denise van Hassel
Fijne makelaar die duidelijk is in zijn communicatie. Hij geeft duidelijk aan waar hij voor staat en hoe hij te werk gaat. Fijn contact en korte lijntjes.

Verkocht

Bandeliersberg 5, Roosendaal

Mark en Laura van Oers
Professionele makelaar! Verstand van zaken, goede communicatie en perfecte service. Dus zoek je een goede makelaar? Dan moet je bij Rademakers Makelaardij zijn! Sander, bedankt voor je diensten!
Deskundigheid        10
Lokale marktkennis    10
Prijs / kwaliteit        10
Service en begeleiding 10