Huis verkopen Zegge

Een huis verkopen in Zegge
Wil jij je huis verkopen in Zegge? Dan raden wij je aan om eens een kijkje te komen nemen bij Rademakers Makelaardij. Wij hebben een makelaardij waar we met een persoonlijke aanpak werken, maar waar we wel altijd het onderste voor je uit de kan willen halen. Een woning verkopen in Zegge behoort tot onze specialiteiten. We hebben veel ervaring met de verkoop van woningen in jouw regio en weten dan ook als geen ander wat hier allemaal bij komt kijken. Wil jij een appartement verkopen in Zegge maar wil je hier zelf niet al teveel induiken? Geen zorgen, wij nemen je alle stappen in het proces uit handen.

Meer over het verkopen van je woning

Wil jij een huis verkopen in Zegge?
Je hebt jarenlang in je huidige huis gewoond, maar het is te klein geworden? Of misschien woonde je er nog met veel plezier, maar ben je ergens anders echt je droomhuis tegengekomen? Dan raden wij je van harte aan om met ons in contact te treden. We komen dan bij je langs om je huis op te meten en met jou je wensen op te nemen. Zo weet je straks zeker dat je voor je huis krijgt wat je er voor wilt hebben en wat je nodig hebt om straks je nieuwe huis te kunnen financieren. We zorgen er meteen voor dat je huis zo mooi mogelijk op Funda komt te staan en dat mensen weten dat je huis op de markt staat.

Een appartement verkopen in Zegge
Bij Rademakers Makelaardij gaan we net zo lang door tot we de prijs hebben die jij voor je huis wil hebben. Mocht het onverhoopt niet lukken om je huis te verkopen, dan hoef je jezelf hierover geen zorgen te maken. We werken namelijk volgens het principe van no cure no pay. Met andere woorden, je betaalt ons pas als we een prijs hebben bereikt waar jij helemaal tevreden over bent. Meer weten? Neem gewoon even contact met ons op. We vertellen je dan alles wat jij maar wilt weten.

Neem contact op